Bottle o meter

perjantai 30. marraskuuta 2012

Miten perjantai vietetään oikeaoppisesti

Kappas, se olisi perjantai. Pientä flunssaa pukkaa, mutta mitä muuta ihminen tekisi vapaapäivänänsä kun harrastelisi flunssan pois ja pohdiskelisi syvällisiä, yhteiskunnallisia asioita. Ihan sama toisaalta missä kunnossa sitä on, huomenna vedetään kuosit ja biletetään kun hirvi.
Sairastamiseen käy, niinkun huomiseenkin Valdemarilla täytetty Joulupullo, joka tekee kaikesta kivaa. Pienet velvollisuudet ajavat tosin varmaan hieman maistelemaan kossulla terästettyä glögiä, mutta silläkin on varmasti vain lähinnä kuntoani eheyttävä vaikutus.
Hajustettuja Hello Kitty nenäliinoja <3
Seuraavaa päivän pohdintaa ei ole kirjoitettu tunnekuohun vallassa, joka saattaa tehdä sisällöstä hieman (tavallista enemmän) lattean.

Tämän inspiraation tarjosi Ylen Hullu Juttu Tv-sarja, joka on osoittanut tähän mennessä edes jonkinlaista tasoa. Nyt kuitenkin edellisimmät jaksot ovat olleet hieman pettymystä tuottavia. Varsinkin tämä uusin jakso, johon laitetaan televisiottomia ihmisiä kuvaamaan söppänä hipsteripoju suoraan vanhempiensa hellästä huomasta itsenäistyneenä ja ekohipin näköinen, kitaraa soittava runosetä.

Miksi televisiottomuus on nykyään ihan helvetin ernua (anteeksi erilaista, en ole kai enää tarpeeksi nuori)? Minusta olemme tulleet erään kolmekymmentä vuotta kestäneen ajanjakson päähän, jolloin televisiota ei enää löydykkään oletusarvoisesti jokaisen parikymppisen kotoa, eikä kyseessä ole varattomuus tai kapinahalu. Tietokonettomuus on ernua (erilaista siis).

Tämän tosiseikka on varmaan huomioitu myös televisiolupia funtsiessa. Eli televisio tulee tiensä päähän, joten sisällytetään tv-lupamaksu (anteeksi, yle-vero) suoraan veroihin. :) Nyt melkein itsekkin tekee mieli suoltaa netti täyteen turhan tärkeää provokatiivista kommenttia hassulla nimimerkillä. Ps. en ole koskaan maksanut kyseistä lupaa, vaikka töllötin onkin löytynyt varmaan neljän vuoden ajan taloudestani aikanaan. HAHAHAHA.
Ehkä ymmärtänette, että nyt voinkin sitten vastaavasti maksaa sitä seuraavat neljä vuotta veroistani ilman televisiota.Voitte silti tulla ja sakottaa, minä kuolen marttyyrinä! Tasoissa ollaan!

Viettäkää te perjantai toisella tapaa, kuin minä. Tehkää niinkun blogini vastapari Enni, juhlikaa vaikka pikkujouluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti