Bottle o meter

maanantai 3. joulukuuta 2012

Juhlaglamööriä ja päivän asu

Hetken kestänyt loiste ja juhlinta on nyt ohitse ja tällä hetkellä mielen täyttää tyhjyys ja asunnon tyhjät kaljatölkit.
Krapulan hidastamat aivoni eivät kykene suoltamaan tänään kovinkaan ihmeellistä tekstiä, joten pysytään kuvapuolessa ja keskitytään siihen, mistä juhla-asuni koostui. Eli odotettavissa irrallaan pomppivaa tekstiä vailla punaista lankaa.

Lähes jumalallista valoa hohkavana esittelen tässä lookkiani, huomaa neljännen kuun kaljamaha.
Tuo mekko pitää säästää, se käy näköjään ihan näpsäkästi raskausajan vaatteena, mikäli Valdemarpäissäni joskus käy vähän hupsusti. Sitähän ei nimittäin koskaan tiedä.

Mekko on Rosebulletin ja Ideaparkin Outlet myymälästä 10€, laukku ikivanha kirppislöytö, kengät henkkamaukka, takki henkkamaukka, pääkoru joulukoriste - sai tissejä näyttämällä.

Tämän kuvan idea on varmaan osoittaa sitä, miten siideritölkkini mustikat sopivat vaatteisiini, tai sitten omituista suhdettani alkoholiin ja taipumusta poseerata yleensä illan ainoaksi jääneen seuralaisen, pullon/tölkin kanssa kiihkeästi.


Kahdessa aikaisemmassa postauksessa seikkaillut The Joulupullo in action. Sisällä tietenkin sitä Valdemaria, joka ei yllättäen ollutkaan niin pahaa kun muistin. Ehkä Jallukin jonain päivänä maistuu suussani jumalten nektarilta. Jormaan on vähän pidempi matka.

Yhteispose toisen synttärisankarin ja blogisiskoni kanssa, häneltä odotettavissa lienee oma postauksensa ja versionsa illan kulusta.

Ps. Huomenna saan joulukranssini varmaan oveen! Ne eivät olekkaan paloriski, eikä niitä ole lailla kielletty (hö) :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti