Bottle o meter

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Vaihtoehtoista joulusomistamista

En ole mitenkään erikoisen paljon jouluihminen. Minulla on kyllä ollut (teko)joulukuusi useampana vuotena, mutta muistaakseni viime tai edellisjoulun jälkeen lemppasin sen roskikseen. Ihan hyvin ennakoitu, vaikka en silloin tietänytkään asuvani seuraavana vuonna 23 neliöisessä sinkkuyksiössä.

Se riittää, kun menee perheen luokse aattona ja siellä on kuitenkin jouluisat koristukset. Pienillä asioilla saat kuitenkin hieman jouluntuntua asuntoosi.

Vinkki nro 1: Kynttilät:
Kynttilät sopivat vähemmänkin joulumieltä omaavalle ihmiselle. Niitä voi pitää koko pitkän pimeän jakson aivan hyvällä omallatunnolla luomaan eroottista tunnelmaa asuntoon. Jouluisampaa fiilistä saa tuoksukynttilöillä. Viime -tai edellisvuonna ostin Ikeasta piparkakun tuoksuisia kynttilöitä ja tänävuonna jotain yleisjoulunmaustehöpöhöpökynttilöitä.

Vinkki nro. 2. Viinahylly jouluasuun:
Osta joulun alla hyllyllesi kivoja jouluisia viinaksia. Minulle jäi vielä pari pulloa meidän viimeviikkoisesta Alkon glögien vertailusta. Muut pullot voi kivasti pukea jouluasuunsa pujottamalla joulukuusenkoristeen kaulan ympärille.

Vinkki nro. 3. Tuunaa joulupullo:
Hieman jouluaskartelusta innostuneet voivat tuunata oman viinapullon joulukuosiin. Sen voi uudelleentäyttää haluamallaan juomalla ja tyhjänä se on oiva somiste keittiössä tai vaikka olohuoneen hyllylläl (mikäli omistaa hyllyn.. tai edes olohuoneen..).

Vinkki nro. 4. Joulukranssi:
Joulukranssi saattaa olla monelle ei-niin-jouluisalle ihmiselle jo liikaa, mutta parastahan tässä on se, että se tulee asuntosi ulkopuolelle! Sen tekeminen on kuitenkin aika terapeuttista ja voit käyttää siihen kaikkea asunnostasi löytyväää ylimääräistä rekvisiittaa. Näin pääset ylimääräisestä tavarasta eroon ja samalla ilahdutat pikku käsitöilläsi naapureita. (Hehhehheh, kaksoismerkitys..hehheh..)

Toivottavasti joku innostui vielä luomaan hieman joulumieltä asuntoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti