Bottle o meter

torstai 6. joulukuuta 2012

Oikeaoppinen juhlava itsenäisyys

Kuten muutkin, mekin juhlistimme vaatimattomasti itsenäisyyspäivää. Vietimme ystävien kanssa aikaa hyvän ruuan ja erityisesti juoman parissa. Tietenkin juhlimme aattopäivänä, koska tänään the päivänä voikin nauttia linnanjuhlien loistosta ja palautua kaikesta hauskanpidosta. Hieman myös kävimme äsken katsomassa hienoja tulitteita.
Loihdimme venäläistyylisen menun, emmekä ilmeisesti olleet ainoita, sillä Lidlistä oli myyty kaikki mäti ja smetana.
Emme säästelleet turhaan rahaa ruokien suhteen ja vaikka Suomen itsenäisyys on aihe jonka edessä olisi hyvä hieman nöyrtyä, mutta emme osaa järjestää mitään pienesti.
Vasemmalta oikealle: pelmenejä, paksua kermaviiliä pippurilla ja suolalla, sipulia, lohismetanasötkötys, mätiä, kaviaaria, hapankaalta ja suolakurkkua. Blinilätyt vasta valmistuivat pannulla kuvanottohetkellä. 

Yllä näkyy osa vaatimattomista ruokajuomistamme. Halusimme pysyä yksinkertaisissa juomissa, sillä ruokatarjontamme oli sangen moniulotteinen karnevaali makunystyröillemme. Pääsimme korkkaamaan myös Ikean lastenosaston snapsipikarit. Onhan se jollain tavalla hieman sairasta myydä viinalaseja lapsille, mutta kivojahan ne ovat.

Tietenkin myös vaatepuolta oli mietitty isänmaallisen sinisesti.
Ennillä yllään hennesin sininen neule, farkut hennesiltä myös. Vyötäröllä Seppälän glittervyö ja kaulassa samat helmet joita Laura piti päässään aikaisemmin
Lauran juhlatyyli koostuu superisänmaallisesta MM-paidasta, jakku Uffista ja housut ovat samat kun Ennillä, eli henkkamaukka.

Hyviin juhliin kuuluu tietysti aina paljon hyvää musiikkia. Haluamme jakaa muutaman iltaamme sulostuttanutta biisiä myös teidänkin iloksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti