Bottle o meter

perjantai 7. joulukuuta 2012

Huurteinen karpalo ja Boolivinkkejä

Ensimmäisessä postauksessamme mahdollisesti luvattu Huurteinen Karpalo drikki, joka sai alkunsa samannimisestä joulupallosta.

Tarvitset:
Hienot lasit
Koskenkorva Cranperryä
Sokeria
Vettä
Jäätä

-Laita kossu pakkaseen ja anna olla n. 17,5h.
-Laita vesi jääpalamuottiin ja anna olla ainakin 5,25h.
-Ensin ota lasi käteen ja kastele lasin reunat vedellä.
-Kaada sokeria jollekkin astialle ja kieritä märkä lasin reuna sokerissa.
-Ota kossu pakkasesta ja kaada laseihin varoen reunoja.
- Laita jäät palasina laseihin.
- Nauti!

Vaihtoehtoisesti voit lisätä juomaasi myös vodkaa ja jäisiä karpaloita.
Huomaat myös kossun muuttuneen pakkasessa hassuksi fluidiksi.
Laura nauttii:

Tässä lisää hyviä vinkkejä:

Viime viikonlopun Pirskahtelevista booleista ei valitettavasti ole kuvia, mutta tässä ohjeet:
Punaninen booli:
Kossua 0.45l
Vadelma kimara 0.75l
Rekordelig siideri mango- vihreä omena  0.5l tölkki
Olvin Trooppiset hedelmät siideri 0.5l tölkki
Sodastream Cosmopolitania 1l
coctail hedelmiä

Vähemmän punainen booli:
Kossua 0.45l
Bacardi vaalea rommi 0.35l
helmeilevä omenaviini 0.75l
Rekordeli mustikka-lime siideri 0.5l tölkki
Olvin Trooppiset hedelmät siideri 0.5l tölkki
Sodastream Mojitoa 1l
limejä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti