Bottle o meter

maanantai 10. joulukuuta 2012

Suomalaisilla kymppiminsan varvit?

"Vartissa ehtii vaikka mitä!"

Vai ehtiikö? Luin uutta inspiraationlähdettämme, Cosmopolitania ja törmäsin hieman omituiseen väitteeseen. Artikkelissa annettiin vinkkejä ajankäyttöön, jos aikaa on joko 1min, 15min, 1h tai koko päivä. Siis seksille.
Kokolailla ymmärrän lähes jokaisen kohdan, niinkun noin edes suunnilleen (1min kohdalla oli itseasiassa suutelua), mutta uskallan kyseenalaistaa kohdan "15 minuuttia".

Keskiverto yhdyntä kestää tutkimuksien mukaan Suomessa sekä Ruotsissa esileikkeineen hieman alle kymmenen minuuttia. Brasiliassa vastaava tulos on keskimäärin 30minuuttia, johon toimitus oli lisännyt oman päättelynsä perään "Ettei vain joku vastaajista olisi liioitellut..."

Niin minä itsekkin, kuin muutama lähipiiristäni olisi veikannut keskimääräiseksi ajaksi n. 30-40min. Olemmeko me vain nuoria jolla on liikaa luppoaikaa käytettäväksi? Minkä ikäisiltä ihmisiltä Cosmo on galluppinsa kasannut? Olisivat ottaneet mukaan edes eläkeläisiä, heillä on ainkain aikaa seksille ja olisivat näin kasvattaneet tuota aika surullista keskiarvoa.

Laitan tähän kuvan nyt omasta takapuolestani kuvatakseni omaa mielipidettäni asiaan:
Perse.
Miten ihmiset reagoivat kuultuaan kymppiminsan varveista? Tässä muutamia:

"Siellä on nyt ollu joku cosmon ainoa miestoimittaja, jonka muija valittaa siitä, kun niiden seksi kestää keskimäärin vaan 17min ja sitten sen piti kirjottaa lehtijuttu joka todistaa että oikeesti se on huippuluokan rakastaja."

"Täh esileikkeineen 10min? Eihän siinä ehdi vielä edes piiskata kunnolla."

"No ois kyllä ihan karmiva ajatus että kestäis vaan sen 10-11 min, ei tulis yhtään mitään :--D"

"Seksiä munakellon kanssa"

"Mies ehtii ensimmäisen kerran työntää sisään kun kello soi "sori kulta, aika loppu. mutta oli kyllä ajallisesti täydellistä seksiä" "

"Ehkä siinä ehtii työntämään kuvana kakkoseen?"

Onko Suomalaisten suosikki siis kuivana johonkin aukkoon?

Jouluinen galluppimme on päättynyt ja palaamme siihen myöhemmin. Tämän postauksen inspiroimana lisäsin gallupin teidän keskimääräisestä seksin pituudesta esileikkeineen, olkaahan hyviä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti