Bottle o meter

maanantai 3. joulukuuta 2012

Kuka: Laura

Yleensä on kohteliasta aloittaa paasaus vasta itsensä esiteltyään. Me emme kuitenkaan hallitse täysin käytöstapoja, tai sitten meitä ei kiinnosta.

Kirjoitan tätä postausta ystäväni Ennin ollessa kävelylenkillä, jonne minä en kyennyt menemään. Voisin oikeasti kirjoittaa kokonaisen postauksen siitä, miten talvi on perseestä. Minä yritin, kävin ulkona ja palasin ja muka valitin turhasta. Hitot, siellä on -21 astetta enkä omista ulkoiluhousuja.

Aloitampa tässä siis itseni esittelyn, vaikka varmasti 95% lukijoista on tällä hetkellä tuttuja, joita olen pakottanut Simolla(selitän joskus ehkä myöhemmin tietämättömille) uhaten lukemaan tätä paskaa.

Olen siis:

- 22- vuotias ainakin toistaiseksi.
- Sinkku ja tasan 4 vuorokautta ja n. 27 tuntia sitten ensimmäistä kertaa ääneen tunnustanut haluavani ehkä seurustella jo mahdollisesti.
- Hiemaan viinaanmenevä ja mukavuudenhaluinen persoona.
- Haluaisin kulissiavioliiton homomiehen kanssa, koska heillä on monesti kriteerini  täyttävä sisustusmaku ja kokkaustaidot.
- Alituinen valittaja ja besserwisseri (Enni sanoo myös että pissis ja joskus hipsteri, koittaisi päättää nyt).


- Jatkuvasti näemmä nykyään sotkettuna yhteen sun toiseenkin draamaan, ihmissuhdesellaisiin.
- Ikuinen laihduttaja, joka tekee sen pikantin lisäsäväyksen siihen, että olen oikeasti kliseinen jenkkileffasinkkutyyppi. Minulla on myös puolivitsillä oma häärahasto ja olen suunnitellut tulevia häitäni.
- Kärsin nykyään jostain syystä jäätävistä hormooniheittelyistä, joka aiheuttaa aivan kummallisia tunneskaaloja, joita en muista aikaisemmin kokeneeni, sekä käsittämätöntä karvankasvua. Löysin yksi päivä hennon valkoisen, n. 1cm pituisen karvan alaluomeltani. Repikää siitä.


- Ruoka-addikti. Tykkään hyvästä ruuasta ja ruokajuomista, mikä selittää hieman ylipaino-ongelmaani. Tai ei ainakaan helpota laihduttamisprjojektia. Pidän itseäni myös halutessani ok kotikokkina, eli onhan se nyt vaikeaa olla syömättä paljoa, jos tekee hyvää ruokaa.
- Voisin ehkä sanoa olevani myös hitusen meikkiaddikti edelleen. Omistan 2 pahvilaatikollista kynsilakkoja sekä työkalupakillisen meikkejä, vaikka ne eivät tee minua yhtään kauniimmaksi.- Haluaisin joskus olla miehen päällä sillain ja juoda samalla kaljaa.
- Ajattelu ei ole oma juttunu ja ajattelen silti ihan liikaa ja vaikeasti.
- Kirjoitin tämän ranskalaisin viivoin, koska en osaisi satuilla sujuvaa esseetyylistä kirjoitelmaa itsestäni.

Seuraavassa syvällismemässä postauksessa pohdimme miksi minut on adoptoitu kuninkaallisislta.

2 kommenttia:

  1. Heh mun päällä voisit juoda kaljaa terveisin Mies 33

    VastaaPoista
  2. Hmmmm edelleenkin mun päällä sais juoda kaljaa =) vinkki vinkki tosin olen kyllä jo nyt 34 että harkita kannnattaa.

    VastaaPoista