Bottle o meter

maanantai 31. joulukuuta 2012

Skumppatesti


Koska kaikkien kyselyyn vastanneiden mielestä Uuteen vuoteen ja Uuteenvuoteen kuuluu skumppa teimme teille skumppatestin.
 Aloitimme urheasti hieman etukäteen purkamaan raskasta taakkaamme juomien testaamisen suhteen, joten juomista 1. ja 4. on juotu ennen uuttavuotta tavallaan etkoilla ja kuvan oton hetkellä olimme ehtineet juomaan ja arvostelemaan jo nelosen. Mutta ei se mitään, muuten testi etenee samaan tapaan kun Alkon glögitestikin, eli juodaan samalla ja kirjoitetaan.
1. Platino 7%
Ensivaikutelma kivan hedelmälihainen ja ilosesti kuohuava. Ensi maistamisella appelsiininen ja pirskahteleva. Tulee tosi vappu fiilikset
Kaikki tosi junnaavat kesäbiisit sopii tän juoman kans Biisi- Selena gomez & the scene- love you like love song tai Ingrid- Tu Es Foutu.


2. Cinzano Asti 7%
Aika herkkua ensi maistanalla. Tästä tulee kiva fiilis!  Ihan kaikkeen. Rusinainen aromi, todella herkkua. Herättää himoja aamukahviin, auringon nousuun ja tämä skumppa välkehtii kauniisti auringossa, suorastaan sokaisee. Vaikka onnellisille pariskunnille tai pikku ihastukseen!

 Biisi suositus on Turbonegro - if you see Kaye

3. Coralba Spumante 9,5%
Näyttää geneeriseltäskumpalta ja maistuu ihan tavalliselta. Ei herätä ensimaistamalla mitään tunteita. Eikä sen jälkeenkään. Mielleyhtymänä tulee kaljateltta Tammefesteillä ja mauton musiikki ja mauton skumppa.

Musiikki suositus Maija Vilkkumaa- ei


4. Törley charman rouge 12%
Lupaa etiketissä jotain todella eksoottista kuplivien juomien joukossa. Samettinen yhdistelmä kuoharia ja punkkua.

Ensivaikutelma rubiininen jännää vaahtoa kaadettaessa. Maistuu Kuplivalta Magyarin punkulta. Jotain hassun hapanta, ei välttämättä hyvä asia.
Tunnelmaltaa tämä on kupliva, diippi ja synkän tunnelmallinen. Pirskahtelevat kuplavat lisäävät synkkää tunnelmaa. Kuplat auttavat tajuamaan, että on iloa ja elämää ja huomaa olevansa pohjalla, ikään kuin olisit kaivon pohjalla ja pirskahtelevat kuplat ovat kaukana näkyvä tieto mahdollisuudesta päästä kaivosta pois. Niin lähellä, mutta niin kaukana!
Musiikki suositus juoman kanssa Army of lovers - CrucifiedMeidän top-lista:
1. Cinzano Asti
2. Platino
3. Törley charman rouge
4. Coralba Spumante

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti