Bottle o meter

torstai 2. toukokuuta 2013

Asdoj Sinkkuuuus kissoja viinaaaofhugwrgu

Oho hupsista, se olisi sellainen kuukauden tauko tässä. Mutta ei nyt jauheta itsestäänselvyyksiä eikä selitellä, itselläi ei ainakaan ole mitään isompaa tekosyytä moiseen. Laiskuus ja inspiraation puute. Ei se mitään, korvaan tämän kertomalla mielipiteeni sinkkuudesta!

Oikeastihan aihe on aika perseestä, sama kun joku kertoisi teille miltä tuntuu olla musta ja ihmiset ruudun toisella puolella kokisivat jotain ahaa-elämyksiä "oooh, tuollaista se siis on, varmaan tosi rankkaa mut samalla niin kiehtovaa!".

Aikuisiällä sinkkuus on erilaista, kun teininä. No nyt varmaan ensimmäisenä tulee mieleen "yllätys, mitä odotit?", mutta en ikinä uskonut kasvavani aikuiseksi tai jotain.

Itsetunto

Sanomattakin selvää että teininä ollaan epävarmoja kaikesta. Vanhempana ei enää niin paljoa. Ennen mietin miksi kukaan ei halua minua, nykyään mietin miksi kukaan yhtä siisti tyyppi kun minä, ei haluaisi olla minun kanssani. En keksi yhtään hyvää syytä (ps. jos tätä lukee joku joka on kanssani ollut/tuntee paremmin, ei pilata illuusiota pikkuvioilla jotka todennäköisesti olen jo korjannut).

Fat and drunken, still too awesome for you


Todennäköisesti olen kuitenkin saattanut vaikka vain seota ja kasvattaa sivupersoonan ja todellinen Laura itkee jossain syvällä sielun syövereissä paskuuttaan. Seuraavaksi voitaisiin päästä aiheeseen siitä, miten mielikuvituselämä ja jakaantunut persoonallisuus eivät välttämättä ole edes pahoja asioita, jos ei tiedä olevansa hullu ja hulluthan eivät tiedä. 

Koti ja arki

Vannon tässä että jos joskus seurustelen, en kulje sen miehen edessä paskaisena ja kaiva persettä. Vähän on kovat lupaukset, koska alkuhuumahan kestää ikuisuuden. Tällä hetkellä kuitenkin kaivan persettäni kotona ihan mielelläni ilman että kukaan näkee. Varsinkin laulaminen on kivaa. Erityisesti yksin kännissä baari-illan jälkeen silloin, kun muut normaalisti raahaavat kotiinsa huonoja panoja tai itkevät itsensä uneen hampurilainen kädessä.

Lisäksi Iltiksen oivallus talouspuoleen asiasta: http://www.iltalehti.fi/talous/2013050216967806_ta.shtml
Kallista on, mutta samalla kivaa ettei kukaan ole syönyt herkkuja jääkaapistasi tai käyttänyt loppuun typerän kallista suihkugeeliäsi. Miehille kun tunnetusti kelpaisi ihan joku Lidlin euron suihkugeelikin, kunhan ei haise liian homolta.

Yhteenveto

Oikeasti en edes jaksa kirjoittaa aiheesta sen enempää, ei kai tästä kenelläkään normaalilla ole mitään sanottavaa? Aluksi mietin jotain supernokkelaa ja syvällistä kirjoitelmaa Carrie Bradshawin tyyliin, mutta kyseinen roolihahmokin on aunarista.

Lisäksi on aikaa harrastaa, keskittyä työhön ja kouluun. Olen löytänyt yksin ollessani sisäisen kyltymättömän Kiinalaisen, joka pitää työtä parhaana tapana rentoutua. Pikku kätöset ovat nyt vähän eri tavalla vauhdissa, heh heh heh................

Aivot sulaa, on tullut katseltua liikaa tyhmiä leffoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti