Bottle o meter

tiistai 28. toukokuuta 2013

Oletko luuseri? Ei haittaa, olet in.

Kyllä se on niin että hyvännäköiset ja menestyvät ihmiset on niiin kuivia ja epätrendikkäitä nykyään. Voisimme jopa todeta, että luuserit ovat leppoisia ja nykymaailman idoleita! Kuka edes haluaa oikeaa aikuisten palkkaa ja puhtaan, suuren valkean kodin? Saatika tasapainoisen parisuhteen tai vaikkapa hyvän koulutuksen. Liian hohtava elämä on ihan liian tylsä asia, jotta siihen tulisi kenenkään pyrkiä.

Voisimme esimerkiksi havainnoida tilannetta pienen testin avulla. Jokaisesta väittämästä joka pitää paikkaansa, saat yhden pisteen.

1. Olet altis päihteiden käytölle. Jokaisesta kotoasi löytyvästä alkoholi- tai tupakkatuotteesta puolikas piste lisää.
2. Käytät rahaa varomattomasti. Olivatpa ne esimerkiksi baariin uppoavia lantteja tai heräteostoksena tehtyjä vaateostoksia, kadut rahanmenoasi todennäköisesti jälkikäteen tai viimeistään viikkoa ennen palkkaa.
3. Elämäntavat ovat hieman retuperällä. Lisäksi puolikas piste jokaisesta painoindeksin yksiköstä, joka menee normaalipainon ylitse. Äläkä selitä että lihasta se on, kyllä painoindeksi on hyvin laadittu ja pätevä mittaamaan  myös luuseriutta. Voit lisätä myös alipainosta puolikkaita pisteitä, mikäli se  johtuu siitä ettei sinulla ole rahaa syödä tai vellot ruokahaluttomana itsesäälissä.
4. Ainoa erotiikan muoto elämässäsi on porno ja masturboiminen.
5. Et ole varsinaisesti mikään ihmissuhdeasioiden kingi. Itseasiassa olet hieman epätoivoinen ja kypsä nykyiseen ihmissuhdetilanteeseesi etkä osaa tehdä asialle mitään.
6. Äitisi maksaa edelleen osan laskuistasi/ruokaostoksistasi.
7. Sinulla olisi tarve sille, että äitisi maksaisi sinulle osan laskuistasi/ruokaostoksistasi.
8. Vakituinen palkkatyö ja 40h töitä viikossa on utopistinen käsite elämässäsi. Puolikas lisäpiste jokaisesta kymmenestä työtunnista alaspäin, niin että täysin työttömänä saat kaksi kokonaista lisäpistettä. (kokopäiväinen opiskelu lasketaan työksi, puolikas miinuspiste opiskelijan kymmentä viikkotyötuntia kohden)
9. Et harrasta varsinaisesti mitään, mistä tulisi olla ylpeä. Miinuspuolikas jos harrastuksiasi ovat esimerkiksi urheilu, musisointi (paitsi pienissä pireissä tehty paska teknomusa tai hippikitarointi tms.), purjehtiminen jne.
10. Olet ruma.
11. Koet sosiaalisen elämäsi olevan rajoittunutta ja olet paljon yksin.

Ps. Kaikki kohdat eivät ole omasta elämästäni.

Tarvitset vähintään kymmenen pistettä ollaksesi oikea luuseri.
18 tai enemmän? Onneksi olkoon, olet varmasti super trendikäs elämäntapanautiskelija, joka on uskaltanut loikata pois oravanpyörästä! Mitäs sitä turhia stressaamaan, mäggärät megeen ja kaljapiknikille.


Loppuun asumisen iloa osuus, kuva puhukoon puolestaan:
Näköjään iso osa talon tapahtumista sijoittuu hissiin. Eipä ihme, sillä käyttäähän niitä varmaan parisen sataa ihmistä päivittäin. Miinus ensimmäisen asuinkerroksen asukkaat ja ne ylhäällä kaljojensa tai kissojensa kanssa kyhjöttävät luuserit.

XoXo: Laura <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti