Bottle o meter

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Metsä vs. baarit

Ikuiset kaupunkilaiset (minä ja Enni) vaihdettiin muutaman muun kanssa maisemaa Parkanon metsiin. Miten selvisimme? Miksi lähteä metsään, jossa omaa ulostettaan ei voi huuhdella pois silmistä viemäristöön?

Jo näin alkuun todettakoon, että lähtisin uudelleenkin ja olisi hienoa jos jo tänä kesänä se olisi mahdollista.
Suuria traumoja ei jättänyt edes ensimmäinen ilta/yö, kun päädyimme "patikoimaan" leiripaikalle keskellä yötä parin tunnin ajan ja koko ajan hieman epävarmana pääsemisestä perille. Tai se että perille päästyä pilkko pimeässä ei voikkaan vain pystyttää notskia ja telttoja ja nukkua, vaan alueen ovat vallanneet sammakot. Yksinäiset sammakot, panevat sammakot, kimppaseksi sammakot.. Ihan vitusti sammakoita siis.
Seuraavana päivänä makoisien sammakoiden kiimaääntelyiden keskellä nukutun yön jälkeen eräille oli tärkeämpää saada ruokaa ja eräille kahdelle nimeltämainitsemattomalle seurueemme jäsenelle päästä tutkimaan noita mystisiä sammakko orgioita päivänvalossa.
Panevia sammakoita
Sammakkolandiasta pois lähdettyämme ja upeat maisemat Helvetinkolulla ihailtuamme oli aika jatkaa Mänttään ja Elämänmäelle. Mitään kuvia upeista jylhistä maisemista minulla ei ole, vitutti, jalassa oli rakko, enkä jaksanut kaivaa kameraa. Kyä mualais eläämä o sitte uppeeta! <3
Mäntän Alkon pihassa. "Jee me saadaan viinaa"
Elämänmäeltä ja Maakasperältä haimme todisteita yliluonnollisesta, mutta emme löytäneet. Sen sijaan minulla on hieno kuva Ennistä poseeraamassa amis-corollamme kanssa:

Toisen yön eteen emme jaksaneet enää nähdä pahemmin vaivaa, vaan menimme suhteellisen helpolle leiripaikalle. Autolla hieman eksyksissä jonkun aikaa ajeleminen janotti ja viinan himo alkoi kasvaa.

Kehoitan muuten välttämään kiusauksista huolimatta eineksien ottamista mukaan evääksi. Esimerkiksi kanahamppareita ei enää voi syödä, koska kammo. Eipä roiskeläppiäkään ole tullut pahemmin popsittua edes ns. hätätilanteessa.
Odottavan aika on pitkä


Omia johtopäätöksiä:

* Metsässä et eksy niin helposti baariin ja tuhlaa rahojasi.. Mäntän paikallinen ja alko tuli tsekattua toisena päivänä kyllä.
* Metsässä voi hengata aikalailla samalla lailla kun muuallakin, kaupungilla, kotona, baarissa. Mutta voi syödä koko ajan samalla.
* Et päädy niin helposti harrastamaan seksiä kännissä niin että aamulla kaduttaisi. Btw, miksi känniseksiä tarvitsee katua? Joillain on joku kestohäpeä kaikkien kertojen jälkeen. Ymmärrän kyllä jos heräät jonkun kyttyräselkäisen Tuksun vierestä..
* Nukut paremmin jos olet juonut yöllä viinaa. (Pätee kyllä muutenkin nukkumiseen noin niinkun missä tahansa)
* Kaikki ruoka maistuu ulkona syötynä paremmalta. Nk. "piknikvoileipä"-efekti.
* Reissussa mukana olisi kiva olla musiikkia. Ghetto Blaster.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti