Bottle o meter

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pop-muotia helteisellä Tampereella

Edelliseen mahtumattomia upeita asukuvia ja fiiliksiä lauantailta. Suuntana keskustori-hämeenpuisto-koti-pohjat-matka Rumaan. Uppee ilta, mutta melkein jo liikaa ihmisiä baarissa jossa oli todella kuumankosteanhikinen fiilis. No eniveis, mennään muutaman tunnin aikaisempiin tapahtumiin jälleen.

Tapahtuman jälkeen ihmismassa purkautui yllättävän helposti joka suuntaan ja pääsimme bongailemaan maasta pulloja ja tölkkejä. <3
Ennin pullokassi-eleganssia


Lauran pullojenkeruun historian onnellisin hetki sattui tällä reissulla. Iloisin hyppyaskelin hyppelyä kohti 20sentin siideripulloa, nostaessani huomasin että joku jätkä havitteli sitä samaa pulloa. Hänen ilmeensä oli vähintään hämmentynyt kun kurkottautui ottamaan sitä. Ehkä tällaisen tilanteen siivittämänä Laura tapaa Sen Oikean? Kädet hamuavat samaa Pirkka-tölkkiä.

Voittopose

Ohan se jo vain uppeeta kun on tämmöne kesä! Säät ja kaikki niin ettei parempaa vois toivoa.  Miinuksena se, että kesäsää houkuttelee alkoholin äärelle normaalia useammin. Tämä on monella, eli hyväksytty pahe.

Onnea myös kaikille valmistuneille, vaikka ärsytittekin olemalla tiellä joka paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti