Bottle o meter

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

We are so Pop, in YleX pop

Kuten jokainen ördäämistä rakastava tamperelainen olimme YleX popissa, tuossa kesän suosituimmassa ilmaisperhetapahtumakonsertissa. Vapaa pääsy alueelle mahdollisti hienosti myös keikan aikana omien juomien juomisen. Tällaisia lisää, koska tapahtuma pysyi silti todella siistinä ja seassa oli paljon lapsiperheitäkin. Puolet paikalla olevista tosin näytti saapuneen Hämeenkyröstä vaateidensa perusteella.
Karri Koira ja paidattomia miehiä
Emme suostu hyväksymään, että tampereella pukeudutaan niin törkeästi ja mauttomasti mitä näimme. Joten nämä yksilöt varmasti saapuivat Tampereen lähimmistä maalaiskunnista.
Laura ehti seuraamaan Karri-Koiran keikan, alastomine miehineen. Esitys ei ollut kummoinen.
Yhdessä seurasimme puolet Haloo Helsingin keikasta ja Pimpin keikan. Olimme jälleen niin säihkyvän ihania, että vieressämme hengannut maalainen stalkkasi meitä koko Pmmpn keikan ajan. Rankkaa olla näin ihana.

Haloo Helsinki, vaikka ei suosikkeihimme sekään lukeudu, oli silti pettymys. Saattoi väsymys ja raskas keikkaputki painaa Elliä, mutta ei oikein saanut tuo esitys yleisöä mukaan.
Haloo Helsinki
Viimeiseksi se odotetuin, eli PMMP. Aika haikea olo nyt, sillä tämä saattoi olla viimeinen kesäkeikka jonka näkee hetkeen. PMMP on kuulunt Lauran kesään jo useita vuosia ja nähtyjä keikkoja bändin kymmenvuotisuran aikana saattaa olla myös se kymmenen. No okei, ainakin kuusi. Ne vaan kuuluu yhteen, kesä ja Paula ja Mira.
Keikka oli aika pitkä. Toisinsanoen sopivan mittainen. Ajantaju katosi, mutta ainakin yli tunnin mittainen. Enni sanoo että varmaan 85min.
Jeesus ei tullut, emmekä siihen olleetkaan valmiita, mutta kiitos PMMP kuluneista kesistä ja ei jättänyt tämä keikka kylmäksi, jos se todella oli viimeinen. <3

Kuvistakin varmaan jo välittyy, mutta ilma oli koko lauantain upea. Ei sillä, on se tänään sunnuntainakin, mutta vähän kuumempi vielä.

Jotta postauksesta ei tule kilometrin mittainen,  taiteelliset asukuvat tulevat seuraavaan postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti