Bottle o meter

perjantai 1. helmikuuta 2013

Askartelu kamoja

Joulukuussa postailin mun joulukkortti kuvia ja sen jälkeen on tullut hankittua muutamia uusia askartelumateriaaleja. Mikään kummoinen skräppäilijä en ole, eikä minulla ole mitään sen kummempia askartelukamoja, mutta päätin hankkia muutamia asioita ebaystä, Tiimarista on muutamia tarttunut mukaan ja eilen sattumalta kävelin sisään Paperilohikäärmeeseen. Sen nettikauppaan olenjo törmännyt kerran, mutten tiennyt että myös liike on avattu Tampereelle. Liikkeessä oli hyvää palvelua ja mukavasti valikoimaa.
Tykkään enemmän tehdä itse kuin ostaa kaikki välineet ja kuvat ja kuviot
 Tässä viimeaikaiset ostokseni:1. Tarroja. Nämä tulivat jonkin ebay tilaukseni kaupan päällisinä
2. Strasseja ja puolihelmia, ebay
3. Washi teippejä, ebay
4. Mini notelet, tiimari
5. mini skräppäily albumi, ebay
6. Choo Choo Cat tarroja ja paperi kuvia, ebay
7. Paperti ja paperi vihko, Paperilohikäärme
8. Starbust- suihke, väri tibetan poppy teal, paperilohikäärme
9. paperit, raidalliset, Tiimari


Strasseila oli hintaa 0.99 dollaria, washiteipit oli kaikki yhteensä 13 dollaria. Puolihelmet, mustat,keltaiset ja punanen mix olivat yhteensä 3.15 dollaria. Mini skräppäily albumi oli postareineen 9 dollaria. Ja nuo kaksi tarra-arkkia oli tosiaan kaupanpäällisiä. Washiteippejä tilasin, koska kuviot ovat paljon söpömpiä kuin suomessa, jokaista on 1m.  Puolihelmiä on kussakin pussissa 100kpl. Strasseja on n.500kpl, halkaisija 3mm.


Tässä on kuva choo choo cat -tarra-albumista. Kuvassa on paperi kissoja. Hintaa tällä oli 6.5 dollaria. Albumi sisältää kahdeksan sivua ja valtavan määrän myös mini tarroja, sellaisia joita oli 90-luvulla. Tämä on aivan käsittämättömän ihana<3 Miu  :3 Kissoja.


Kuvasta jäi puuttumaan paperilehtiö, hintaa oli joku 7.5e. Isot kaksipuoliset pahvit ovat aivan ihania, hintaa olli ehkä 1.20e, en edes katsonut kun paperit oli niin kauniita, niin eihän niitä voinut olla ostamatta. Nämä olis hienojatauluja ihan vain kehystettynä seinällä!
Raitapaperit olivat tiimarissa 0.8e.
Värisuihkeestakaan ei ole nähtävästi kuvaa, mutta hintaa sillä oli 5.50e.

Vaikka paljon tilailenkin ebaystä, tykkään kuitenkin käydä kaupoissa hipelöimässä tavaroita ja pieniä liikkeitä on mukava tukea! Ehkä saan näistä joskus aikaiseksi jotain josta kehtaan laittaa kuvaa tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti