Bottle o meter

maanantai 28. tammikuuta 2013

Orgioiden suunnitelua ja burleskia

Viikonloppumme oli täynnä tapahtumaa ja vähän tohinaa. Perjantaina suunnitelimme Ystävänpäiväorgioita ja teimme ravitsevaa salaattia. Sunnuntaina kävimme museossa Vapriikissa muumionäyttelyssä ja Vapriikki vintage-tapahtumassa.

Järjestämme ystävänpäivän kunniaksi juhlat, joiden suunnittelu käynnistyi perjantaina. Suunnitelimme juhlien teemaa ja koristelua, teema tulee sivuamaan hieman amerikkalaisia prom juhlia. Pukukoodia ei kuitenkaan ole, teema rajoittuu koristeluihin. Koristeeksi on tulossa mm.170 kpl ilmapalloja, tilasimme ne ebaystä, toivottavasti saapuvat kolmessa viikossa.Teemaväreinä punainen ja vaaleanpunainen raikastettuna valkoisella. Tilasimme myös hulppeita pöytäkoristeita, niistä kuvaa sitten juhlapäivänä, jotta yllätys momentti säilyisi!
Suunnittelua ja aivotyötämme eteenpäin vei ravitseva salaattimme.


Yritimme ottaa salaatista raikkaan ja herkullisen näköisen kuvan, kuin lifestyle blogeissa konsanaan, mutta eihän se siltä näyttänyt! Alla kuitenkin mättöisän salaatin ohje.

-Jäävuorisalaattia
-valkoista suippopaprikaa
-avokadoa
-kirsikkatomaattia
-paketti pekonia
-maustamatonta kanaa
-majoneesi remoulade-kastiketta
-oliiviöljyä

Avokado sisältää paljon tyydyttyneitä rasvahappoja, jotka ovat hyväksi aivoille. Joten päätimme käyttää avokadoa salaatissa, koska teimme paljon ajatustyötä. Cashew-pähkinä olisi ollut samasta syystä oiva lisä ja tuonut kivaa suutuntumaa salaattin.

Sunnuntaina todellakin vierailimme Museokeskus Vapriikissa. Kävimme katsastamassa mielenkiintoisen ja mieltä virkistävän  Muumio näyttelyn sekä vintage tapahtuman. Muumio näytelyssä ei ollut montaa muumiota, mutta kivoja sisäelin purkkeja. Osallistuimme opastettuun kierrokseen, jossa oli huonosti käyttäytyviä lapsia.. Säkenöivä universumi ei halua ilahduttaa maailmankaikkeutta jälkikasvullaan vielä hetkeen! Odotamme 10 vuotiaalta jonkin näköisiä käytöstapoja, kuten älä makaa vitriinien päällä, äläkä hipelöi muumioita.

naisen muumio
Vapriikissa oli myös samaan aikaan viikonlopun kestänyt vintage-tapahtuma. Katsastimme pikaisesti läpi myyntipöydät, mutta saimme nauttia kuitenkin muotinäytöksestä ja burleski-esityksestä. Tapahtumat sivusivat näyttelyn egypti-teemaa. Mielestämme kokonaisuus oli toimiva, vaikka alkupäivän tapahtumat jäivät näkemättä.

myyntipöydät sulkemisaikaan

Muotinäytöksestä

...seuraavaksi pylly! ja tissit! hihi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti