Bottle o meter

maanantai 28. tammikuuta 2013

Strippers&Porno - kohti Puolaa ja Unkaria!

Aikaisemmin kerroimmekin tavoitteestamme matkata pullorahoillamme Manner-Eurooppaan. Kohdemaina Puola sekä Unkari. Tarkemmin Gdansk sekä Budapest. Ainakin toistaiseksi.
Osa teistä on huomannutkin bannerin alla olevan suloisen pupun, joka kulkee sienimetsässä kohti tuhannen euron finaalia.
Kiva myös huomata, että ainakin jotkut meihin uskovat. Ainakin viimeisimmän galluppimme perusteella:Alustavien laskelmien mukaan reissun mahdollistaa pakollisine kuluineen kuitenkin "jo" 750€ yhteensä. Tonnilla kattaisimme jo syömisiä ja juomisia(vodkaa). Onneksi molemmat maat ovat suhteessa Suomeen huomattavasti edullisempia. Tämähän ei vaikuttanut lainkaan meidän luksusmatkakohteidemme valitsemispäätökseen. Eikä se että wizz-air lentää neljälläkympillä Turusta Gdanskiin ja suunnilleen samalla hinnalla Ryan airilla Tampereelle takaisin.


"Kohti Puolaa" se Hitlerkin sanoi ja näin päätimme aloittaa kuuliaina reissumme Puolasta. Aikomuksenamme on viettää kolme yötä kohteessa, jonka jälkeen jatkamme matkaamme Budapestiin. Tällä hetkellä ykkössuunnitelmamme on lentää Berliinin kautta, mutta saatamme myös mennä junalla Tsekin kautta.

"Puola on tuolla suunnalla"
Budapest vuodelta 2010
Reissumme aikana tarkoituksemme on yöpyä hostelleissa, koska luultavasti tarvitsemme paikan ainoastaan nukkumiseen ja tavaroiden säilyttämiseen. Budapestiin saapuessamme saatamme etsiä reissaamisen uuvuttamille ruumiillemme oikean hotellihuoneen rentoutumiseen ja yksityisiin suihkuhetkiin.

Koko reissun arvioitu kesto on 10-11 päivää. Niistä tosiaan kolme ensimmäistä Gdanskissa, yksi yö mahdollisesti lentokoneessa tai junassa ja loput Budapestissä. 

Riippuen saammeko opiskelupaikan syksyllä, reissumme ajoittuu joko elo-syyskuun taitteessa tai syyslomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti